Get Adobe Flash player

Se agita apele in politica locala: Senatorul liberal Cristi Bigiu, propus din partea USL la sefia CJ si Valerian Tuclea, este noul sef al UNPR?

politic

news_buzau bigiu-tucleaCu toate ca nimic nu este pe deplin sigur, cand vine vorba de aranjamente politice, se pare totusi ca unele zvonuri se mai confirma din cand in cand. Daca cu ceva timp in urma “muschii galbeni” ai PNL-istilor promiteau ca “va fi ca ei” si pentru sefia Consiliul Judetean va fi desemnat senatorul liberal Cristi Bigiu din partea USL, acum zvonurile de centru, din Capitala vin sa confirme respectiva afirmatie. Se pare ca vestea l-a infuriat pe seful Conservatorilor buzoieni,

senatorul Ion Vasile atat de tare incat a plecat din localitate si nu a mai tinut conferinta de presa saptamanala. Intr-una dintre intalnirile cu presa, “Doctoral” afirmase ca potrivit sondajelor este preferat de locuitorii din judet, dar se pare ca asta nu a fost deajuns…trebuia sa fie preferat si de la Centru. O alta surpriza, daca este sa-i spunem asa vine din partea fostului lider al PC – Valerian Tuclea, care, se pare a fost nominalizat de curand la sefia UNPR-ului. Asadar incalcite sunt caile….politichiei locale si nu numai.

 

Iulian Gavriluta

Ultima actualizare (Vineri, 29 Aprilie 2011 11:58)