Get Adobe Flash player

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Dupa aproape 45 de ani  de la realizarea "Monografiei Liceului Mihai Eminescu", de catre istoricul Dimitrie Gh. Ionescu (1969), prof. Relu Stoica a simtit nevoia  sa scrie o noua monografie care sa acopere si perioada de la 1969 pana in prezent, dar sa si puna in evidenta unele aspecte pe care prof. Dimitrie Ionescu sigur le-a cunoscut,

dar nu a avut cum sa le includa in lucrarea sa, din cauza constrangerilor perioadei comuniste si trecutului sau politic. Lucrarea, in format A4, 426 de pagini, si o bogata iconografie, este structurata pe cinci capitole, incluzand perioadele istorice ale institutiei de invatamant, un documentar cu cadrele didactice  si anexe cuprinzand tabele cu elevii si absolventii colegiului, ganduri din Cartea de Onoare a scolii etc. “Lansarea volumului va avea loc joi, 17 oct. a.c., ora 11.00, in aula Basil Iorgulescu a Bibliotecii judetene, si va fi prezentat de trei dintre absolventii colegiului: prof. dr. Doina Ciobanu, Emil Niculescu - istoric literar si Viorel Frincu - publicist. Manifestarea are loc in cadrul Zilelor "V. Voiculescu", precizeaza Viorel Frincu, referent in cadrul Bibiotecii Judetene Buzau.

 

Ecaterina Stroescu

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!