Get Adobe Flash player

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Miercuri, 23 octombrie a.c., de la ora 16.00, in Aula “Basil Iorgulescu”, are loc lansarea de carte “Ultimul zbor cu sotii Ceausescu” de  C-dor (r) Alexandru Popa. O carte-document autobiografica a comandorului (r) Alexandru Popa, pilotul care a facut parte din  echipajul care i-a transportat la Targoviste pe cei care aveau sa se erijeze in justitiari ai revolutiei, in fapt calai ai cuplului prezidential,

iar dupa executia lui Nicolae si a Elenei Ceausescu, acelasi echipaj a adus la Bucuresti trupurile celor doi. Sunt descrise, in premiera, unele misiuni de zbor cu elicopterul, executate de familia prezidentiala inainte de 1989, in vizite de lucru si la vanatoare, precum si tabieturile acestora. Sunt prezentate, intr-un stil direct, concis si clar, momente importante, unele in premiera, din perioada evenimentelor din decembrie 1989, si nu in ultimul rand, amintirile candide, reale si nealterate din viata si devenirea unui pilot militar. Prezinta: C-dor (r) Aurel Nita. Manifestarea este organizata in cadrul Zilelor Bibliotecii Judetene „V. Voiculescu”, cu prilejul implinirii a 120 de ani de la fondarea primei biblioteci publice la Buzau, precizeaza Viorel Frincu, referent in cadrul Bibotecii Judetene Buzau.

 

Iulian Gavriluta

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!