Get Adobe Flash player

Treziti-va din minciuna!

Evaluare utilizator: / 2
Cel mai slabCel mai bun 

Nu sunt putini cei care detin inca o gandire traditionalista in materie de politica economica si cred in continuare ca oamenii politici din statele nationale ale Europei pot pe mai departe controla mecanismele economice si politicile economice in folosul propriilor lor cetateni.

Va asigur ca dormiti si ca somnul vostru este mana cereasca pentru cei care fac jocurile transnationale si, in complicitate cu politicienii, indiferent de culoare ideologica,  pe care-i tot votati la nivel national, v-au confiscat si ultima suflare de suveranitate statala. Sunteti intrati iremediabil in jocul ucigas al globalizarii.

Cand statul national a pierdut de sub control parghia economica, sa nu va indoiti de faptul ca suveranitatea este o iluzie si chiar mai putin decat atat. Posibilitatea statului traditional de a echilibra mecanismele financiare interne este exclusa, iar libertatea sa de miscare este anulata. Politicienii actuali vor in continuare sa ne faca sa credem in autoritatea lor, insa, in era globalizarii, acesti politicieni nu sunt decat niste jalnice cocote masculine, gata sa se dezbrace, cat de indecent cu putinta, la semnalul grupurilor de putere transnationale si sa joace dansul lor de vampa ordinara, pe orice ritm impus. Am o mare parere de rau ca nu-mi vin acum in minte cuvinte cu mult mai injurioase, spre a putea exprima sila care ma anima atunci cand invoc numele unor astfel de fapturi. In raport cu ideea de nationalitate, simpla lor existenta servila este o reala infractiune. Acesti politicieni, prin colaborationismul lor care a favorizat  politica globalistilor, au servit pe tava ultimele resurse de rezistenta ale statului natiune, in fata ofensivei statului global. Reactiile nationalistilor furibunzi si primitivi in comportament au ajutat si ele la devalorizarea statalitatii nationale, contribuind la slabirea entitatilor statale. Rezultatul este vizibil: state nationale cu baza materiala decimata si cu suveranitatea si independenta amputate.

De ce au totusi nevoie in continuare transnationalii de astfel de maimutoi politici la tabloul de comanda al statelor nationale, fie ca vorbim despre autoritati locale, fie ca vorbim despre autoritatile centrale? Nimic mai simplu: stapanii globali vor sa cosmetizeze cu multa gentilete aparentele, spre a elimina suspiciunea unui control direct si spre a arata prostimilor din statele Europei comunitare faptul ca destinele lor etnice apartin pe mai departe unor conationali de-ai lor, alesi prin mecanismul votului democratic. In realitate, guvernele europene nu sunt decat niste servicii de paza si de securitate in misiune si au drept obiectiv administrarea afacerilor unor megacompanii transnationale. Ei trebuie sa mentina un climat de pace sociala interna, iar fortele de coercitie pe care le detin, fortele politienesti, pot fi usor folosite, in caz de revolta interna, drept aparat de represiune. Pardon! Am vrut sa spun forte de mentinere a ordinii si legalitatii interne. Noua, prostilor, multi si buni de munca, ne ramane o bruma de buget echilibrat cum spun politicienii mancatori de rahat, adica ceva parale cu care sa ne ducem viata, atat cat sa nu ne revoltam prea des si prea multi. Si astfel, cu niste salarii de subzistenta si cu putina protectie sociala, in Ferma Animalelor este liniste.

Noua ordine politica si economica este o realitate. Ceea ce s-a dorit a fost realizat. Ati mers la vot pentru a va desemna alesii locali? Nemaipomenit! Asteptati cu nerabdare democratica sa va exprimati optiunea si pentru greii de la Cotroceni? Admirabil! V-ati invatat cu somnul lumii iluzorii in care traiti? Senzational! Sunteti niste romani model si niste europeni de inalta clasa. Oricum, de la tine, popor roman, nu astept nimic. Inca nu esti! Prezenta ta istorica este cel mult o posibilitate. Se zice ca in cutia mitica a Pandorei a mai ramas un singur lucru Speranta. Din nefericire, aceasta vietate nu poate fi gasita aici, prin pustia de minte si de vointa valaha. Poate doar candva si, cu siguranta, prin contagiune. Speranta nu poate sa vina decat de la acele spirite etnice din cuprinsul Europei, care vor fi in stare sa se organizeze si sa raspandeasca prin contagiune un real climat de contestare si de revolta contra unui sistem totalitarist, in speta, sistemul politico-economic global. Doar atunci greii politicilor economice transnationale, alaturi de trepadusii lor, politicienii din statele nationale-marioneta, vor trebui sa dea socoteala. Ziua cand popoarele Europei vor ocupa strazile ca o singura armata ordonata si hotarata sa nu cedeze dispozitivul de lupta este cu siguranta departe, daca nu cumva este o utopie. Glasurile disparate nu sunt decat niste strigate in pustiu si un bun prilej de a da de lucru fortelor politienesti obediente sistemului.

Treziti-va din minciuna! Eu unul m-am trezit, insa dorm alaturi de voi sau, cum se spune in limbajul cazon, execut programul de somn. Doar asa este armonie, este consens si este multa, multa, multa  pace sociala.

 

 Adrian Constantin

 
ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!