Get Adobe Flash player

Votul necesar

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Da, votul de duminica, 29 iulie, conteaza! Suntem multi care ne-am saturat de acest inamic public numit Traian Basescu. El reprezinta o parte din clica de privilegiati ai societatii socialiste care s-a repliat strategic si a refacut esicherul puterii neo-comuniste dupa 1989.

Ne-am saturat de ei! Ne-am saturat de el! Basescu ne este acum mai la indemana, avem posibilitatea sa-i oferim o lectie democratica sau, altfel zis, sa ne razbunam, sa-i oferim dispretul si ura noastra.

Din pacate, au ramas multi tovarasi ai Vechiului Regim in structurile de decizie  si nu-i  putem demite pe toti  printr-un unic referendum. Daca ne vom trezi si daca vom forta destinul, poate ca o sa-i luam pe fiecare la rand si-i vom trimite acolo unde le este locul: la tomberonul istoriei. Reciclarea este inutila! Daca nu va pica Basescu? Atunci poate ca vom fi nevoiti sa coboram legea si dreptatea civica in strada alaturi de cei care se pretind opozantii regimului Basescu sau contra tuturor, tuturor celor care au drept obiectiv doar exercitiul puterii si niciodata interesul public. Ce va zice Europa? Va mai adauga la barbaria istoriei ei trecute si prezente si barbaria unui popor salbatic de la Portile Europei.  Salbaticii din Romania s-au saturat! Vor raspunde pana la urma asa cum au fost invatati: cu salbaticie.

           Obiectivul imediat al acestei natiuni este demiterea lui Traian Basescu si ulterior tragerea la raspundere penala a acestui specimen uman, alaturi de reteaua cu care a lucrat in complicitate si prin care a participat la subminarea economiei nationale si la pauperizarea cetatenilor statului roman. Opozantii lui Basescu vor avea si ei timp sa arate ceea ce sunt sau nu sunt in stare sa faca si va veni la timpul ei o alta etapa a sanctiunii. Razboiul contra acestei natiuni a fost constant, vitele umane trebuiau tinute cuminti in Ferma Animalelor. Au facut-o politicienii Romaniei moderne, au continuat, fara mila, bolsevicii si o fac astazi, fara pic de scrupule, fiii acelorasi bolsevici, imbracati in stofe europene, plini de morga  si mustind  a discursuri democratice europene. Dinastia secaturilor nu a luat sfarsit.  Este timpul ca un astfel de razboi contra unei natiuni sa nu mai fie unul unilateral. Inamicul trebuie sa vada rezistenta. Inamicul a fost prea multa vreme pe post de jandarm. Este timpul sa iasa pe campul de lupta si sa se confrunte la propriu cu o situatie de razboi. Un razboi social. Este timpul ca alte forte sociale sa pretinda controlul aparatului de stat democratic, dar nu in complicitate cu acele structuri pe care trebuie sa le eliminam, indiscutabil.

            Romania neo-comunista trebuie distrusa si nu doar pentru ca ea este inca sub controlul nomenclaturist securistic al Vechiului Regim. Ea trebuie distrusa in sensul in care celebrul Cato cel Batran se referea la necesitatea distrugerii Cartaginei. De ce Roma a pornit atunci distrugerea Cartaginei? Doar din boala ei dupa putere si faima? Cartagina reprezenta un contra-exemplu pentru moralitatea unui popor, reprezenta pericolul de a distruge tot ceea ce exprima vitalitatea si forta combativa  a uni neam. De aceea, Cartagina trebuia distrusa. De aceea, Romania nomenclaturista trebuie distrusa, pentru ca ea va duce pana la capat decimarea psihologica a poporului roman. Razboiul contra acestei Romanii este un act de prezervare a securitatii nationale. El poate debuta incepand  de duminica, 29 iulie 2012, prin eliminarea lui Traian Basescu. Referendumul este un esafod. Sentinta trebuie pronuntata si executata. Lama ascutita a votului sa-si faca datoria.

 

                                                                                         Adrian Constantin

 
ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!