Get Adobe Flash player

EDITORIAL - Pe cine deranjeaza Gloria?

Poate unora li se va parea putin exagerat titlul acestui material, dar, cu siguranta, cunoscatorii fenomenului stiu clar despre ce vorbim. Promovarea echipei Gloria in esalonul secund al fotbalului romanesc, in dauna formatiei din Axintele, a tulburat in oarece masura apele prin federatia de specialitate. Se stie ca, sezonul trecut buzoienii au reusit sa revina in liga a II-a dupa ce au castigat seria ligii a III-a la masa verde, lucru perfect regulamentar.

Chiar daca unii o vedeau pe Gloria ca o candidata certa la retrogradare, iata ca, lucrurile nu stau nici pe departe asa, iar buzoienii, excelent dirijati de catre inimosul tehnician Viorel Ion, se lupta cu sanse reale, pentru un loc in play-off, adica in primele sase formatii ale seriei ! Dar acest lucru, care a luat, poate, pe multi prin surprindere, ca o echipa ca Gloria, nou promovata, are sanse, macar teoretice, ca la final de campionat sa se lupte pentru cele doua locuri ce asigura prezenta in liga I, deranjeaza ! Pe cine nu stim, dar se pare ca, formatia noastra plateste un tribut urias pentru ca a “indraznit” sa fie in cartile promovarii la finalul turului, cu multi jucatori tineri care au aratat fotbal de calitate. Altfel, nu ne putem explica, cum s-au pierdut puncte pretioase, mai ales pe teren propriu, in urma unor greseli uriase de arbitraj, care au influentat din plin rezultatul final. Si aici nu vorbim de una, doua erori  marunte, este vorba de faze atat de clare in care buzoienii au fost defavorizati, incat acestea ar putea fi predate  la cursurile de arbitraj, sub deviza “Asa NU “ ! In alta ordine de idei, cu punctele pierdute pe niste erori capitale ale “fluierasilor”, buzoienii s-ar fi clasat, lejer, la finalul primei parti a campionatului, intre primele trei formatii ale seriei. Iar faptul ca, Gloria nu a suferit decat doua esecuri in cele unsprezece partide disputate in turul de campionat, spune multe !

 

C.P.

 

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!