Get Adobe Flash player

UPDATE (Foto/Video) - Bulversare si cearta in Institutia Prefectului - prefectul Gabriel Balta isi precizeaza pozitia fata de un articol dintr-un cotidian local, legat de unele informatii "transpirate" ilegal

Prefectul judetului Gabriel Balta a convocat o conferinta de presa in care, spre uimirea jurnalistilor prezenti, acesta a facut referire la unele actiuni "subversive"

pe care le-ar fi facut subprefectul Vasile Alecu, doamna Buleandra - sefa de la resurse Umane si purtatorul de cuvant al prefecturii - Sorin Gheorghe. "De astazi nu mai avem purtator de cuvant, cine spune altceva face doar o afirmatie personala. Din instituie au plecat informatii care nu sunt adevarate (este vorba despre un ziar local - n.r.). Sunt sabotat incontinuu, ceea ce s-a intamplat este fara limite. Corpul de control al Ministerului de Interne a aflat cu surprindere ceea ce se intampla aici, desi au venit pe alta tema, si au precizat ca vor transmite mai departe cele aflate. Este vorba despre hartii legate de concedii si altele care nu au respectat un anumit regim intern", a precizat prefectul judetului. De asemena prefectul judetului mai precizeaza ca acele adeverinte, cereri de concedii, recuperari de ore si alte acte erau emise de subprefect ocolindu-l pe el: "Am limitat posibilitatea ca Prefectura sa fie condusa pe la spate de subprefect. I-am spus: domnule, nu se pot emite ordine fara ca eu sa fiu consultat. Asta am constatat de doua luni incoace", a mai spus Gabriel Balta. Prefectul a mai spus ca cele doua persoane sunt doamna Buleandra, sef Serviciu Resurse Umane, Contencios si subprefectul Vasile Alecu.

I.G.

DSCN4044
DSCN4044
Scandal_prefectura_News_Buzau_0001
Scandal_prefectura_News_Buzau_0002
Scandal_prefectura_News_Buzau_0003
Scandal_prefectura_News_Buzau_0004

 

 

I.G.

UPDATE: La randul sau, suprefectul Vasile Alecu a spus ca prefectul Balta aude cateodata "voci externe" - probabil de la extraterestri, care-i spun ce sa faca: "Oricine poate vedea ca in timp ce prefectul Gabriel Balta era mereu plecat in concedii prelungite, discutiile cu cei care faceau petitii la Prefectura, cu presa si cu sefii de deconcentrate le purtam eu", a declarat subprefectul Alecu, "sunt o serie de acte pe care le-am semnat conform legii, de care prefectul nici habar nu are pentru ca nu a vrut sa stie de ele si nici macar nu se pricepe... ce sa va spun ca purtatorul de cuvant al Prefecturii Sorin Gheorghe i-a atras atentia sotiei prefectului sa nu mai umble cu masina institutiei tot timpul si de aici scandal mare, i-au pus demisia in fata si altele.....eu stiu cum merg lucrurile in administratie, pentru ca fac acest lucru de ani de zile si sunt inalt functionar public definitiv, dansul e doar provizoriu, aici trebuie sa ne lasam interesele politice la o parte si sa nu ascultam de alte voci exterioare......decat de lege, ceea ce  domnul prefect nu a facut. Am instiintat si eu secretarul de Sstat ce se ocupa cu activitatea noastra si sunt destule persoane care cu siguranta se vor ocupa de aceste probleme cu seriozitate", a mai precizat subprefectul judetului.

 

 

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!