Get Adobe Flash player

Cu o sala plina (peste 300 de membri si simpatizanti PDL), cei doi candidati la presedintia Romaniei din partea PDL – Catalin Predoiu si Gheorghe Falca si-au prezentat platformele politice pentru accederea in cea mai inalta functie din stat – presedintia Romaniei. Candidatii inscrisi in cursa interna din PDL pentru desemnarea prezidentiabilului la alegerile din 2014

au fost prezentati scurt de liderul PDL Cezar Preda. “Pentru a reusi sa obtinem Societatea Vie avem doua obligatii. In primul rand sa ne apropiem de valorile de Dreapta, sa le punem in practica politica, printr-o politica vie in interiorul acestei Societati Vii, iar in al doilea rand, consolidarea Dreptei printr-o implicare…sunt convins ca la finalul acestei competitii, veti vedea un partid unit, mergand spre aceste patru repere importante ale Societatii Vii si evident, o unificare a acestor forte de dreapta pentru victoria finala in 2014”, a declarat Gheorghe Falca. La randul sau, buzoianu Catalin Predoiu si-a inceput discursul prin aducerea aminte a clipelor petrecute in tinerete, in Buzau. “Am venit si am intrat in politica pentru ca eram nemultumit de politica. Romania este o tara bogata dar cetatenii sai nu sunt, este o tara cu potential, da rnu toti cetatenii beneficiaza de asta. Iata de ce proiectul meu pleca de la ceea ce este tara noastra astazi. Primul pilon al proiecutului meu vizeaza economia, fara ea niciun proiect nu e fezabil. Suntem unul dintre cele mai talentate popoare din lume, au demonstrate-o geniile noastre si cei care pleaca in afara si exceleaza…Eu spun ca avem in tara oameni luminati care pot propune un model economic luminat care sa faca tara mai competitiva, asta propun eu prin acest program”, a precizat Catalin Predoiu. Au urmat, in finalul conferintei deschise, intrebarile din public. Sambata, membrii PDL trebuie sa vina la urne si sa aleaga dintre cei doi prezidentiabili care si-au expus planurile in aceasta seara in Buzau. REVENIM CU VIDEO.

 

Iulian Gavriluta

 

Falca_Predoiu_News_Buzau_0003
Falca_Predoiu_News_Buzau_0003
Falca_Predoiu_News_Buzau_0005
Falca_Predoiu_News_Buzau_0007
Falca_Predoiu_News_Buzau_0008
Falca_Predoiu_News_Buzau_000cdc1
Falca_Predoiu_News_Buzau_00ccwec02
Falca_Predoiu_News_Buzau_00fcwec06
Falca_Predoiu_News_Buzau_0ewd004

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!