Get Adobe Flash player

VIDEO - Revelionul de pe Platoul Dacia a scos buzoienii din case

Chiar daca vremea nu a fost prielnica si cu toate ca nu am avut zapada, buzoienii care au ales sa-si petreaca ultimele clipe din anul 2013 si primele din 2014 pe Platoul Dacia au fost foarte incantati de programul artistic si de focul de arificii de la miezul noptii. Cu toate ca pe la inceputul programului artistic, adica in jurul orei 19:30 nu gaseai mai mult de 50 de amatori de muzica ce aplaudau frenetic

artistii urcati pe scena din fata Palatului, treptat, buzoienii au iesit din case si asa se face ca pe la miezul noptii erau cu miile in centru, distrandu-se, band sampanie si aruncand artificii. Ca si in alti ani, pe Platoul Dacia se regasesc atat nume ale unor cantareti si artisti locali, cat si cele ale unor formatii apreciate pe plan national. Au deschis spectacolul de Revelion, la ora 19:30   Teodora Barsan, Alexandru Petcu, Diana Ionita, Andrada Palaloga, Gabriela Bolocan, George Mitrea, Madalina Manolache si Lucia Dumitrescu, urmand sa incinga atmosfera, la un pahar de vin fiert: Mario Buzoianu  si Nemuritorii. De asemenea au incantat urechile buzoienilor  Lora, Shift si Provincialii.  La cumpana dintre ani, Municipalitatea a pregatit un grandios spectacol de artificii, acesta fiind momentul culminant al spectacolului de pe Platoul central. La multi ani buzoieni si un an mai bun!

 

REDACTIA

 

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!