Get Adobe Flash player

Muschiulet de porc in crusta de bacon

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Ingrediente: (4 portii), 500 g muschiulet de porc, 20 g usturoi, 100 g bacon, 35 ml ulei de masline aromatizat cu cimbru, 400 ml supa de pasare, 50 g smantana lichida,,150 g malai,,20 g blue cheese, 25 g branza de capra, 20 g parmezan, 50 ml vin licoros, sare, piper, Mod de preparare, Cine spune ca nu poti prepara o reteta a-la-chef chiar la tine in bucatarie? Chef Cezar Munteanu iti explica pas cu pas ce ai de facut, in reteta prezentata mai jos. Si iti mai spunem un secret: alege muschiuletul de porc din Carmangeriile Selgros, atent portionat de macelari iscusiti, din carne de cea mai buna calitate.

Cu siguranta vei avea un rezultat pe masura unui restaurant de cinci stele.

    Mod de preparare

    Usturoiul se taie sferturi si se introduce in muschiulet. Acesta se ruleaza in bacon si se rumeneste in putin ulei de masline aromatizat, se aseaza intr-o alta tava, dupa care se introduce la cuptor, la 200o C, pentru 10 minute.

    In aceeasi tigaie se prepara sosul, punand la fiert vinul licoros, jiul de la coacere si putina supa. Fierberea continua pana cand sosul capata consistenta.

    Intre timp se prepara garnitura:

    Se pune la fiert supa. In momentul in care fierbe, se adauga in ploaie malaiul. Cand incepe sa prinda consistenta se adauga smantana lichida si branzeturile. Cand este fiert malaiul, se da la o parte. Se serveste fierbinte cu felii de muschi si sosul preparat.

    Selgros si Chef Cezar Munteanu iti ureaza spor la gatit si pofta buna!

    Mod de servire

    Muschiuletul de porc se serveste alaturi de mamaliga calda.

 

Sursa:culinar.ro

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!