Get Adobe Flash player

Prajitura de post cu migdale, coriandru si merisoare

Evaluare utilizator: / 2
Cel mai slabCel mai bun 

Ingrediente: 3 linguri gem de prune, 1 cana zahar, 1 cana sifon, 1/2 cana ulei, coriandru macinat un praf de sare, migdale, 50 gr merisoare, 1 lingura cacao, 1 lingurita bicarbonat de sodiu, 1 lingurita praf de copt, 2 cani faina, Mod de preparare: Amestecati intr-un castron gemul de prune cu zaharul ,apoi puneti pe rand sifonul , uleiul si un praf de sare.

Amestecati faina cu cacao, coriandru, praf de copt si bacarbonat ,apoi turnati amestecul in ploaie, amestecand pana la omogenizare. Puneti merisoarele, amestecati, apoi turnati compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Bagati tava la cuptorul preincalzit pentru 15 minute la foc potrivit. Intre timp taiati migdalele in bucati mai mici. Scoateti prajitura din cuptor dupa 15 minute si presarati migdalele. Dati la cuptor pentru inca 25 de minute. Functiile care ma atrag cel mai mult la Philips Multicooker sunt coacerea si gatirea la aburi. Mod de servire: Serviti prajitura de post cu migdale si merisoare rece, taiata patratele.

 

Reteta oferita de Culinar.ro

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!