Get Adobe Flash player

Cum va arata scena politica buzoiana si nationala in 2014 (previziuni)

Framantarile politice din 2013 au pus nu numai problema scindari USL, dar si pe cea a noii configurari politice atat la nivel national cat si local. Fara discutie toate jocurile politice se invart in jurul alegerilor prezdentiale si europarlamentare. Ca si  pe plan national, in Buzau liderii politici locali au facut

 

Astazi, deputatii sunt chemati la Parlament pentru a vota ridicarea imunitatii deputatului buzoian Gheorghe Coman, prins in flagrant cand lua spaga de la seful adjunct al DSVSA Buzau Ciprian Botezatu.

 

Maine, 27 decembrie a.c., parlamentarii sunt chemati de urgenta pentru a vota ridicarea imunitatii deputatului Gheorghe Coman, prins in flagrant de procurorii DNA cand lua bani de la reprezentantul DSVSA Ciprian Botezatu. In scandalul deputatului buzoian al PC sunt pomenite si nume mari ca de exemplu al ministrului pentru IMM-uri - Maria Grapini,

 

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Dupa cum dezvaluie singura, Elena Udrea a fost de Craciun la o matusa din Buzau pentru a taia in mod traditional porcul de Craciun. Rudele spun ca parlamentara PDL a fost foarte atenta la curatarea animalului sacrificat, punand chiar ea mana la treaba. Nu as rata niciodata ritualul taierii porcului, cu toate momentele lui,

 

Tinerii liberali au dat cadouri copiilor care au adus scrisori pentru Mos Craciun

Organizatia de tineret a PNL Buzau a acordat, duminica, premii si cadouri copiilor care au adus, toata saptamana, scrisori pentru Mos Craciun. Anul acesta am primit scrisori de la peste 200 de copii, multe dintre ele fiind foarte emotionante si foarte bine scrise. Toti copiii au primit dulciuri, iar cele mai bune scrisori au fost premiate.

 

VIDEO - UPDATE - Comisia juridica a dat aviz favorabil pentru arestarea deputatului Gheorghe Coman

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Zi grea pentru deputatul Gheorghe Coman, urmarit penal pentru fapte de coruptie - astazi va merge in fata Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, pentru a da scoteala fata de acuzatiile ce i se aduc. Dupa audieri, colegii lui Gheorghe Coman vor decide daca incuviinteaza sau nu arestarea sa preventiva pentru 29 de zile.

 

In plin scandal politic legat de flagrantul deputatului PC Gheorghe Coman, un altul se iteste de la ora la ora Senatorul Victor Mocanu, este acuzat de abuz in serviciu. Mocanu a prejudiciat bugetul CJ Buzau cu peste 500.000 de euro.

 
Mai multe articole..

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!