Get Adobe Flash player

Consiliile locale din judet se dizolva unul dupa altul

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

In ultima perioada, buzoienii s-au obisnuit sa auda din presa cum tot mai multe Consilii Locale se dizolva datorita fie datorita neintelegerilor locale fie primarilor care, indferent de partidele din care fac parte, fac in asa fel si cum nu au majoritate in consiliu sau gospodarului sef nu-i place de mutra cuiva,

cum trece la actiune de boicotare a sedintelor CLC. Astfel, in prezent se afla in instanta dizolvarea Consiliilor Locale din valea Ramnicului (de care ne vom ocupa cu lux si amanunte mai tarziu, intr-una articol viitor) si Pogoanele. Potrivit legislatiei prezente un consiliu local nu se intruneste timp de doua luni consecutiv, judecatorii trebuie sa constate dizolvarea de drept a Consiliului. Decizia de dizolvare nu este definitiv? si poate fi atacat? cu recurs in termen de 30 de zile. In prezent, se stie sigur ca doar consilierii locali din Calvini au ramas fara slujba, dar dupa cum se vede, urmeaza altii.

 

E.S.

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!