Get Adobe Flash player

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Aseara, la Romania TV, deputatul buzoian Cezar Preda (PDL) nu numai ca l-a aparat pe presedintele Traian Basescu, iesit sa deconspire “Acordul dintre Guvern si Presedintie”, dar a incercat sa faca apologia demascarii “odata si odata” a furaciunilor de la alegeri. Ce a fost mai comic ca toate afirmatiile,

a fost aceea, (spusa cu jumatate de gura) ca el nu a furat la alegeri: “Sa mai furam si pe alea furate? Nu, doamna, nu le-am furat (alegerile – n.r.)…” – moment in care, probabil toti alegatorii din Maracineni si nu numai, s-au dat pe spate la auzul gogomaniei de la TV. Pe langa aspectul acesta, ceea ce l-a iritat pe tribun a fost atitudinea moderatoarei care accentua faptul ca observatorii PDL de la urne au fost “cumparati pe capete”: “Cum adica ne cumparau la bucata? Si in afara  sa astepta ca legea si judecatorul ala sa pedepseasca pe ala ce a cumparat la bucata, ce vreti sa facem?”. La fel, Preda s-a mai imbufnat si pe faptul ca politicienii nu vor mai putea vorbi de acum in siguranta la telefon pentru a-i indemna pe simpatizanti sa se duca la vot (?!).

 

I.G.

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!