Get Adobe Flash player

Augustin Daniel, reales presedinte la TSD Municipiu

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Marti, 8 octombrie 2013, Organizatia Municipala de Tineret a PSD Buzau a sustinut Conferinta de alegeri si dare de seama pentru urmatorii doi ani. In cadrul acestei Conferinte s-a ales noua structura, formata din: presedinte, secretar, trezorier, 9 vicepresedinti si 15 membri. Invitatii in cadrul Conferintei au fost: presedintele Organizatiei Judetene a PSD Buzau, primar Constantin Boscodeala; viceprimar, Fanica Barla;

presedinta Organizatiei de femei a PSD Buzau, dr. Pricop Karmencita; presedintele Organizatiei de Seniori a PSD Buzau, Cristian Teodorescu ; deputatul PSD, Adrian Mocanu  si multi alti membri din randul seniorilor Organizatiei PSD Buzau. La Conferinta au participat un numar de 150 de tineri, care, in urma votului lor, l-au ales  presedinte al Organizatiei Municipale a TSD pentru urmatorii doi ani pe August Daniel (cel care a asigurat interimatul) cu unanimitate de voturi. Liderul PSD, Constantin Boscodeala, a tinut sa felicite atat vechea echipa pentru toate actiunile realizate in ultimii trei ani, cat si noua echipa, asigurandu-i de tot sprijinul la fel ca si pana acum. Organizatia Municipala a TSD Buzau sustine si asigura ca va milita in continuare pentru instituirea unui mediu deschis discutiilor, dar si criticilor si ca unitatea si principiile social-democrate vor reprezenta temeiul actiunilor responsabile pe care va continua sa le ţntreprinda.

                                                  

I.G.

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!