Get Adobe Flash player

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Toata presa locala si nu numai a sarit in aer cand s-a auzit ca senatorul Constantin Popa a fost “reprimit” in PP-DD, formatiunea politica cu care acesta a iesit parlamentar de Buzau, dar putini stiu

cum de fapt s-au petrecut lucrurile. Senatorul buzoian declara in exclusivitate pentru NEWS BUZAU ca nici la asa zisa excludere si nici la asa numita reprimire in PP-DD nu a fost intrebat daca vrea sau de ce si cum se intampla asta. De altfel, senatorul Popa a facut un lobby extraordinar in presa locala si centrala pentru a-si arata cotributia sa la proiectele parlamentare si mai ales punctul de vedere legat de Rosia Montana (sa nu uitam ca senatorul face parte din comisia UNESCO si a fost primul parlamentar care s-a deplasat imediat la Rosia Montana pentru a vorbi cu minerii). Trecand peste faptul ca este unul dintre “tinerii” alesi ai buzoienilor care are propuneri unice si originale, pe langa altii, cu state vechi in Parlament, care se lipesc si ei de cate un proiect al colegilor lor si nu sunt in stare sa scoata niciun cuvintel in plenul Camerelor. Asadar, nu Eduard Dumitrascu l-a primit pe senatorul Popa inapoi in PP-DD, cum s-au grabit unii sa titreze in publicatiile lor, ci senatorul Popa a fost cel mult reconfirmat, deoarece era vicelider in Senat al PP-DD si membru in mai multe Comisii din Parlament, din partea aceluiasi partid. Din pacate, nu-s multi jurnalisti buzoieni care s-au sinchisit sa-l intrebe si pe Popa despre situatie, ci au scris fie la comanda, fie dupa capul lor. La fel, romanii recenti – si ma uimeste ca si cei tineri iau metehnele dinozaurilor – incep sa critice o idee sau propunere a unuia dintre semeni, inainte ca acesta sa o materializeze, sau dupa caz sa o termine de explicat. Asa se intampla, ca la comanda unui alt partid, initiativa senatorului Popa de a crea un “Sindicat al Oamenilor fara Munca”, a fost improscata cu elucubratii si atacuri perfide, fara suport, doar din ura de clasa si atat. Sa nu uitam ca si la respectiva culoare politica ce ataca prin interpusi, au fost multi alesi in Parlament care au propus de la locuri de joaca la gradinite, pana la joburi si nu s-a materializat nimic si cu toate acestea nu-i ataca nimeni…inca! Asadar, sa reflectam corect situatiile din politica buzoiana si populatia va alege si intelege, sau sa nu mai scriem deloc. Ar fi de preferat!

 

Iulian Gavriluta

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!