Get Adobe Flash player

Evaluare utilizator: / 3
Cel mai slabCel mai bun 

Cand toti buzoienii rasuflau usurati pentru faptul ca la Partidul Conservator – cel mai dinamic si agitat partid politic buzoian – lucrurile s-au potolit si ambitiile s-au asezat pe un fagas normal, mai vechii sau mai noii frustrati se catelesc din nou, emitand elucubratii care mai de care mai colorate.

Ce e mai nasol, este ca au pus botul voit sau nu, pe o cinzeaca sau nu, si unii ziaristi locali, culmea cu state vechi in presa locala. In fapt, “tur-operatorul” Mircea Ion, ex-presedinte al Organizatiei Municipale a Partidului Conservator Buzau taraste dupa el alti cativa membrii sau fideli sectei lui si incearca sa bage zazanie prin presa locala, dezinformand in mod securist opinia publica. Adevarul a iesit la lumina definitiv in aceasta dimineata, printr-un comunicat de presa oficial al PC: “In legatura cu afirmatiile facute de ex-presedintele Organizatiei Municipale a PC, domnul Mircea Ion, si de asa zisa depunere a candidaturii acestuia pentru alegerile de sambata al Biroului Executiv Judetean, va comunicam ca domnia sa s-a prezentat ieri la sediul PC la ora 16:55 (depunerea candidaturilor se incheia la ora 17:00), prezentand o lista de membri propusi de el. Lipsea din actele de la dosar sustinerea unei formatiuni politice a Partidului Conservator din teritoriu, conform statutului PC si ca atare, Comisia de primire a dosarelor le-a respins cererea. Asadar, este o minciuna faptul reiterat de dumnealui ca si-ar fi depus candidatura pentru alegerile de sambata”. De asemenea, pentru a pune capat unor speculatii publicate in unele ziare, legate de Conferinta Judeteana a PC de sambata si de Alegerile Biroului Executiv al PC, conservatorii buzoieni precizeaza: “Conferinta Judeteana a Partidului Conservator Buzau va avea loc sambata, 14 decembrie a.c., la Sala Mare a Consiliului Judetean, incepand cu ora 11:00. Conferinta de presa este fixata pentru ora 13:00. De asemenea, la lucrarile si alegerile Biroului Executiv Judetean al PC Buzau si-au anuntat prezenta de la centru, domnii: senator Vasile Nistor – presedinte Executiv PC si deputat Florea Damian – secretar general al PC”.

 

Iulian Gavriluta

 

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!