Get Adobe Flash player

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Aseara, liderul democrat liberal buzoian Cezar Preda, invitat la un post de televiziune cu acoperire nationala, a dezbatut  ultimele evolutii din Parlamentul Romniei, in special cele din asa zisa “martea neagra”, ziua cand s-au votat legile minelor, amnistiei, lobby-ului si a Codului Penal. “Ce aveau ei de facut la 12 noaptea? Minele, Amnistia, Lobyy-ul si modificarea Codului Penal.

Daca e asa cum sustine domnul senator (Ghise – n.r.), ca nimic nu miroase si nimic nu e rau, de ce s-au apucat sa modifice acest lucru? Dezavantajul acestei coalitii este ca s-a infipt in microfon domnul Zgonea si nu stia nimic din ce se intampla…el primise un ordin de la partid cum mai primisem si noi ordine: in seara asta scoateti legea…a scos si el legea, Ponta a plecat 12.000 de km. si din cauza unor explicatii aiurea, intreaga societate a zis – e clar, astia au luat-o razna complet, astia-s numai pentru ei”, a precizat Preda, in emisiune. Deputatul PDL a mai “amendat” punctual si Legea Minelor, spunand ca nimic nu e intamplator si ca respectiva companie de exploatare precum si altele si-au ales puncte cheie – Baile Felix, litoralul Marii Negre, Rosia Montana si altele. Un punct fierbinte din emisiune a fost si acela al discutiei despre amnistie – deputatul buzoian subliniind ca nu e posibil ca “pentru 3 persoane sa faci o lege si sa amistiezi 20.000 de infractori care vor da maine in cap pe strada oamenilor”, a spus Preda.

 

I.G.

 

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!