Get Adobe Flash player

UPDATE (FOTO) - De la carciuma, la Cinematograf: Astazi se lanseaza la Buzau Partidul Miscarea Populara

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Dupa ce au parasit cu mic, cu mare, barca tribunului PDL-ist Cezar Preda, o mana de traseisti politici se vor aduna astazi pentru a lansa Organizatia buzoiana a Partidului Miscarea Populara. Asta, dupa ce s-au reunit in tot felul de carciumi pentru a pune la punct infiintarea filialei de la Buzau. Evenimentul se va desfasura dupa urmatoul program:

- ora 15:30 Deschiderea Sediului Partidul Miscarea Populara, Organizatia Buzau; (sediul partidului se afla vizavi de Banca Transilvania, zona centru intersectia b-dul N. Balcescu cu str. Unirii, bl. 12D-E, parter, mun. Buzau); ora 17:00 Lansarea Organizatiei PMP Buzau, eveniment ce va avea loc in Sala Cinematografului Dacia, din Piata Daciei, mun. Buzau; ora 18:30 Conferinta de presa, la sediul partidului.

 

I.G.


UPDATE: DE LA CARCIUMA, LA CINEMA SI INAPOI LA CARCIUMA (CAZINOU)

La lansarea Partidului Miscarea Populara de la Buzau, din aceasta dupa-amiaza, au particiapat: Clement Negrut - deputat, Valerian Vreme - deputat, Teodor Baconschi - vicepresedinte PMP, CRISTIAN PETRESCU - SECRETAR GENERAL, PALTANEA ALEXANDRU - PRESEDINTE Organizatie Tineret, DANIEL FUNERIU - CONSILIER PREZIDENTIAL si altii. Din discursurile desantate a vrut sa reiasa ca PMP propune o noua abordare in politica si se vrea un partid care se axeaza pe tineri pentru ca numai ei pot sa schimbe situatia in care se afla tara (La Buzau, numai tineri nu-s cei din PMP...in afara de dezertorul Ciprian Ene si inca cativa ametiti, mai mult se observau pensionari si altii trecuti binisor de prima tinerete). Dupa inaugurarea sediului nou de pe Unirii, unde a fost iarasi un Cazinou de jocuri de noroc (vis a vis de Banca Transilvania), a avut loc prezentarea echipei de la Buzau si a conducerii interimare (Cristian Nicu  la Judet si Ciprian  Ene la Municipiu). Dupa precizarile celor prezenti la adunare, la ora aceasta, PMP numara 500 de membri cu adeziune si mai multi simpatizanti. In judet, au infiintat deja 26 de organizatii (?!). La CINEMA  Dacia a rulat filmul prezentarii echipei, regizat de Cristian Nicu & Co, dar auditoriul era deja putin peste 50 de persoane pezente, ceea ce arata clar interesul pierdut pe drum al noului partid infiintat. La final, plictisiti, noii "populari" s-au indreptat la casele lor la fel de saraci si deziluzionati, dar deh, cu gustul unui nou partid si cu pumnii stransi ca "i-au tras-o lui Preda si USL-istilor". Vai de noi!

 

P1130712
P1130712
P1130713
P1130715
P1130717
P1130718
P1130719

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!