Get Adobe Flash player

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

"Este un dezechilibru in ceea ce priveste Puterea si Opozitia. In judetul nostru sunt 12 parlamentari, eu am ramas singurul. Cei 12 nici nu au vorbit, dar sa mai faca si ceva…cand ii supar ma intreaba ce am facut eu pentru acest oras. Vis-a- vis de ceea ce s-a intmaplat ieri tineti minte ce va spuneam - eu nu am avut discutii cu primarii si directorii

sa le spun eu ce sa faca. Al doilea lucru pe care vreau sa vi-l zic este faptul ca nu mai exista dorinta de implicare in politica. Voi. ziaristii, in niciun caz nu o sa schimbati primarul…pentru ca nu aveti oameni pe care sa-i promovati”, a precizat Preda la inceputul conferintei de presa. De asemenea, liderul democrat-liberal a mai precizat faptul ca “este bucuros” ca ministrul Sova ne-a trasat si noua autostrada cu creionul pe hartie. In final, Preda a mai spus ca informarea facuta de DNA (in cazul flagrantului deputatului Gheorghe Coman – n.r.) este una foarte grava: “Nu stiu ce a avut domnul deputat Coman, nu stiu ce a gandit, dar sigur ii va ridica parlamentul imunitatea, sigur se va incepe urmarirea si sigur va urma arestarea…probabil ca a venit in politica nepregatit si iata ce s-a intamplat”.

I.G.

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!