Get Adobe Flash player

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

In plin scandal politic legat de flagrantul deputatului PC Gheorghe Coman, un altul se iteste de la ora la ora – “Senatorul Victor Mocanu, este acuzat de abuz in serviciu. Mocanu a prejudiciat bugetul CJ Buzau cu peste 500.000 de euro.

Dosarul este instrumentat de DNA Ploiesti”. Potrivit DNA, Mocanu este sub urmarire de mult timp, iar interceptarile facute de institutiile specializate scot la iveala lucruri  pentru care parlamentarul va da socoteala in curand – spun surse politice. VOM REVENI.

 

I.G.

UPDATE:

"BIROU PARLAMENTAR VICTOR MOCANU

 

Comunicat de presa

Ref: Dosarul Maternitatii Buzau

 

Dosarul instrumentat de DNA cu privire la noua Maternitate din Buzau este un subiect pe care mi-am spus opinia in nenumarate randuri. Acest obiectiv absolut necesar pentru buzoieni, care sta, si in acest moment, cu usile inchise, a fost realizat cu respectarea tuturor conditiilor legale. Se pare ca a fost suparator faptul ca lucrarile s-au terminat la timp, ca la receptia lucrarii, organizata pe 1 iunie 2012, cetatenii au putut vedea un nivel tehnic si material nemaintalnit in Buzau.

Optiunea DNA nu este o surpriza pentru mine. M-am minunat insa de unele chestiuni retinute de DNA in comunicatul de presa. Intr-un fel, sunt satisfacut ca dosarul a fost trimis in instanta, acolo unde judecatorii vor aprecia in baza legii actiunile administrative care au dus la ridicarea celei mai moderne maternitati din Romania. Am toate argumentele sa cred in nevinovatia mea si in capacitatea instantei de a judeca echidistant speta. In toata activitatea mea de la nivel de varf in administratia publica am avut doua principii: rigoare in respectarea prevederilor legale si performanta in actul administrativ. Mi-am exercitat atributiile in conformitate cu legile in vigoare, nici mai mult nici mai putin.

Ceea ce se intampla acum este extrem de suparator pentru mine, dar nu intr-o masura in care sa ma faca sa imi pierd curajul de a lupta pentru onoarea si nevinovatia mea. 

 

SENATOR

Victor Mocanu "

 

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!