Get Adobe Flash player

Tinerii liberali au dat cadouri copiilor care au adus scrisori pentru Mos Craciun

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Organizatia de tineret a PNL Buzau a acordat, duminica, premii si cadouri copiilor care au adus, toata saptamana, scrisori pentru Mos Craciun. „Anul acesta am primit scrisori de la peste 200 de copii, multe dintre ele fiind foarte emotionante si foarte bine scrise. Toti copiii au primit dulciuri, iar cele mai bune scrisori au fost premiate.

De asemenea, am incercat, in masura posibilitatilor, sa indeplinim cateva dintre dorintele copiilor”,  a declarat Florin Colgiu, presedinte TNL Buzau. Tinerii liberali s-au tranformat, si anul acesta, in mesagerii lui Mos Craciun, preluand scrisorile copiilor. Toata saptamana sediul PNL Buzau a rasunat de colindele cantate de cei mici. „Au fost momente foarte emotionate atat pentru noi, cat si pentru parinti si copii. Vreau sa le multumesc tuturor pentru implicare si sa urez tuturor buzoienilor Sarbatori Fericite si La multi ani”, a mai spus presedintele TNL Buzau.

 

I.G.

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!