Get Adobe Flash player

VIDEO - UPDATE - Comisia juridica a dat aviz favorabil pentru arestarea deputatului Gheorghe Coman

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Zi grea pentru deputatul Gheorghe Coman, urmarit penal pentru fapte de coruptie - astazi va merge in fata Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, pentru a da scoteala fata de acuzatiile ce i se aduc. Dupa audieri, colegii lui Gheorghe Coman vor decide daca incuviinteaza sau nu arestarea sa preventiva pentru 29 de zile.

Deputatul a fost deja suspendat din calitatea de membru al Partidului Conservator. Potrivit rechizitoriului, procurorii sustin ca acesta ar fi primit bani pentru a-l mentine in functie pe sefuladjunct al Directiei Sanitar-Veterinare Buzau. In momentul in care au intervenit anchetatorii, parlamentarul a fugit cu masina. A fost prins la Ploiesti 12 ore mai tarziu.

 

I.G.

UPDATE:

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat favorabil, luni, solicitarea de arestare preventiva a deputatului Gheorghe Coman, cu 13 voturi pentru si o abtinere, a anuntat vicepresedintele comisiei, deputatul PSD Ciprian Nica. Deputatul social-democrat a precizat ca pentru Gheorghe Coman a fost solicitata arestarea pentru o infractiune de insusire de foloase dintr-o functie de conducere politica intr-un anumit partid si nu ca deputat. "Asa cum vedeti si dumneavoastra nu are nimeni o superimunitate si urmeaza ca plenul sa stabileasca, probabil se va incuviinta cererea de arestare preventiva. Asupra motivelor de fapt si de drept se va pronunta numai instanta, Parchetul de pe langa ICCJ a venit numai cu o cerere de emitere a acestei actiuni (...) El trebuie sa convinga instanta daca poate sau nu sa fie arestat, poate sa fie cercetat si in stare de libertate", a afirmat deputatul PSD. Nica a mentionat ca, in sedinta comisiei, deputatul Coman a sustinut ca este nevinovat. Vicepresedintele Comisiei juridice a precizat ca pe 27 decembrie plenul Camerei Deputatilor va trebui sa se pronunte asupra cererii de arestare.

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!