Get Adobe Flash player

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Maine, 27 decembrie a.c., parlamentarii sunt chemati de urgenta pentru a vota ridicarea imunitatii deputatului Gheorghe Coman, prins in flagrant de procurorii DNA cand lua bani de la reprezentantul DSVSA Ciprian Botezatu. In scandalul deputatului buzoian al PC sunt pomenite si nume mari ca de exemplu al ministrului pentru IMM-uri - Maria Grapini,

care neaga orice legatura cu acuzatul, cu toate ca in stenograme, deputatul PC ii pomeneste insistent numele. Zilele acestea, ministrul delegat pentru IMM-uri si Turism, Maria Grapini, a avut o rabufnire nervoasa, atunci cand a fost pusa din nou de jurnalisti in fata fotografiilor in care apare alaturi de deputatul Gheorghe Coman, pe care aceasta a spus in repetate randuri ca nu il cunoaste. Intr-o interventie telefonica la un post tv, ministrul Maria Grapini a declarat, la insistentele jurnalistilor care o intrebau de ce a spus ca nu il cunoaste pe deputatul spagar: "Da, domnule, m-am si culcat cu el, daca ziceti". Mai hazlie este explicatia la fotografia destul de clara in care ministrul apare alaturi de deputatul Coman: in poze stateam cu spatele la Coman, drept dovada a faptului ca nu il cunosteam.. (?!). Afirmatia stupida de-a dreptul vine dupa ce in toate zilele trecute Grapini a negat ca l-ar cunoaste pe deputat si ca ar fi vizitat vreodata Buzaul. Halal alesidar si alegatori (unii)!

 

Iulian Gavriluta

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!