Get Adobe Flash player

Vaccinul antigripal gratuit nu este pentru toata lumea

Dupa ce, in sfarsit, la Buzau au ajuns primele sapte mii de doze de vaccin antigripal, medicii de familie au o noua misiune: sa-i faca pe pacienti sa inteleaga ca dozele nu sunt pentru toata lumea, ci doar pentru anumite categorii de buzoieni. Astfel, prioritate la imunizare au: persoanele cu varsta intre 6 luni si 64 ani in evidenta cu afectiuni medicale cronice pulmonare, cardiovasculare, metabolice, renale, hepatice, neurologice, diabet zaharat, astm sau HIV;

gravidele; medicii, cadrele sanitare medii si personalul auxiliar atat din spitale, cat si din unitatile sanitare ambulatorii, inclusiv salariati ai institutiilor de ocrotire (copii sau batrani) si ai unitatilor de bolnavi cronici, care, prin natura activitatii, vin in contact respirator cu pacientii sau asistatii; adultii si copiii care se afla in evidentele institutiilor de ocrotire sociala, precum si persoanele care acorda asistenta medicala, sociala si ingrijiri la domiciliul persoanelor la risc inalt; toate persoanele cu varsta peste 65 ani.

 

A.P.

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!