Get Adobe Flash player

Avalansa de viroze si pneumonii printre buzoieni

Peste 3.100 de buzoieni au fost diagnosticati in ultima perioada cu viroze respiratorii ci pneumonii, semn ca temperaturile tot mai scazute de afara ii pun la grea incercare. Potrivit Directiei de Sanatate Publica Buzau, in urma raportarilor facute de catre medicii de familie ci spitale, in saptamana 9 15 decembrie nu s-a inregistrat insa nicio suspiciune de gripa. In alte 2.498 de cazuri,

medicii au prescris tratamente pentru infectii respiratorii acute, iar in cinci dintre situatii au dispus ca bolnavii sa fie tinuti sub supraveghere medicala intr-o unitate medicala. Alti 609 buzoieni au fost diagnosticati cu pneumonie, din care opt au ajuns pe patul de spital. Potrivit specialictilor D.S.P. Buzau, numarul imbolnavirilor este in scadere usoara fata de saptamana precedenta, insa scaderea este nesemnificativa.

 

A.P.

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!