Get Adobe Flash player

De sarbatori, Ambulanta a fost solicitata la maxim

Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean, in perioada sarbatorilor, media pe zi a apelurilor de urgenta la numarul "112" a fost de 170 de telefoane. Cele mai multe apeluri au vizat urgente "bahice", unii buzoieni dand dovada de abuz in ceea ce priveste bauturile alcoolica. Imediat, in topul problemelor de sanatate au fost crizele de colica biliara

din cauza mancarurilor prea grase si a cantitatii exagerate de alimente ingerate de pofticiosi. Pentru prima data in an, in aceasta perioada au fost si multe probleme de respiratie - dispnee, in special - buzoienii acuzand stari acute de rau din cauza unei respiratii dificile. In afara de moartea unui bebelus de 2 luni in comuna Viperesti (cauze necunoscute) nu au fost probleme legate de tentative de suicid sau altele de acest fel. Medicii recomanda in continuae prudenta la bautura si mancare, stiind ca urmeaza Revelionul, cand este liber la distractie.

 

I.G.

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!