Get Adobe Flash player

Atentie, soferi! Politistii rutieri au impanzit judetul

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Astazi, 29 decembrie a.c., politisti de la formatiunile de politie rutiera si structurile de ordine publica din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau actioneaza pentru a asigura fluenta traficului rutier si a preintampina producerea unor accidente grave. Sunt vizate drumurile pe care se inregistreaza cele mai mari valori de trafic, in special DN2 E85. Politistii actioneaza atat pentru

combaterea excesului de viteza, folosind dispozitivele de supraveghere a traficului si de masurare a vitezei autovehiculelor, cat si pentru scoaterea din trafic a conducatorilor auto care au consumat bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan. Totodata, politistii recomanda conducatorilor auto sa adopte o maniera prudenta de conducere, sa efectueze fiecare manevra numai dupa o temeinica asigurare si sa evite efectuarea depasirilor care, in conditiile unui trafic rutier aglomerat se dovedesc extrem de periculoase. Politistii atrag atentia asupra respectarii tuturor regulilor de circulatie, in special a regimului legal de viteza si reamintesc celor aflati la volan ca trebuie sa adapteze permanent viteza la conditiile de drum sau trafic. Conducatorii auto incepatori trebuie sa evite, pe cat posibil, conducerea autovehiculului pe timp de noapte sau pe distante mari, data fiind experienta redusa si riscul implicarii in evenimente rutiere.

 

E.S.

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!