Get Adobe Flash player

Evaluare utilizator: / 6
Cel mai slabCel mai bun 

Cu toate ca unii carcotasi spun ca in acest an “nu vor fi nume mari” la spectacolul oferit de autoritati, la trecerea dintre ani, Municipalitatea s-a pregatit intens pentru acest eveniment si ne asigura ca va fi unul pe cinste. Ca si in alti ani, pe Platoul Dacia se regasesc atat nume ale unor cantareti si artisti locali, cat si cele ale unor formatii apreciate pe plan national.

Ne bucuram ca prezentarea evenimentului nu va mai fi facuta ca in alti ani de semiprofesionisti care urlau ca apucatii (a se citi - apucatele), ci de oameni care au in spate sute de ore de show si cunosc muzica “pe paine”. Astfel, vor deschide spectacolul de Revelion, la ora 19:30 –  Teodora Barsan, Alexandru Petcu, Diana Ionita, Andrada Palaloga, Gabriela Bolocan, George Mitrea, Madalina Manolache si Lucia Dumitrescu, urmand sa incinga atmosfera, la un pahar de vin fiert: Mario Buzoianu  si Nemuritorii. De asemenea si-au mai anuntat prezenta Lora, Shift si Provincialii.  La cumpana dintre ani, Municipalitatea a pregatit un grandios spectacol de artificii, acesta fiind momentul culminant al spectacolului de pe Platoul central. Astfel, buzoienii sunt asteptati cu mic cu mare sa ciocneasca o cupa de sampanie la trecerea dintre ani si sa petreaca romaneste. Va asteptam!

 

Iulian Gavriluta

 

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!