Get Adobe Flash player

Vezi aici cum va fi vremea in ultimele zile ale anului!

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Meteorologii spun ca ultimele zile ale anului se vor caracteriza prin ceata persistenta, burnita si pe alocuri, mai ales in zonele de munte, fulguieli razlete. Temperaturile nu vor depasi registrul consemnat in zilele de pana acum, adica temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 2 grade,

iar cea minima va fi de -2...-1 grad, usor mai ridicate in aglomeratiile urbane si mai coborate in depresiuni si la munte. Asadar sunt toate sansele ca focurile de artificii, la trecerea dintre ani, sa fie mai putin spectaculoase din cauza cetii persistente si implicit a vizibilitatii reduse. Nici in primele zile ale anului viitor, lucrurile nu se vor schimba foarte mult, specialistii in meteorologie spun totusi ca abia spre Boboteaza vor mai scade putin si sunt sanse mai mari sa ninga pe alocuri.

 

E.S.

 

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!