Get Adobe Flash player

Au inceput cutremurele! Seism in Buzau de 3,9 grade!

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Dupa o perioada de aparenta acalmie, miscarile tectonice din zona Buzau-Vrancea, dar si din restul Europei dau semne de reluare a activitatii. Astfel, potrivit INFP, un seism cu magnitudinea de 3,9 grade s-a produs duminica la ora 21.22, in zona seismica Buzau mai sus de comuna Bisoca. Cutremurul s-a produs la o adancime de 145 de kilometri,

iar orasele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Covasna (32 de kilometri), Targu Secuiesc (47 de kilometri), Ramnicu Sarat (55 de kilometri), Focsani (57 de kilometri) si Sfantu Gheorghe (59 de kilometri). Potrivit seismologilor, acesta este al patrulea cutremur produs in Romania in doar trei zile. Vineri au fost doua cutremure, de 3,4 si 3,1 grade. De asemenea in zona Vrancea, sambata, la ora 20.20, s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 2,7 grade pe scara Richter. Luna aceasta in zona seismica Vrancea au mai fost inregistrate 17 cutremure, cu magnitudini intre 2,5 si 3,6 grade pe scara Richter. Cel mai puternic cutremur din Romania din acest an a avut loc pe 6 octombrie, in aceeasi zona, si a avut magnitudinea de 5,5 grade pe scara Richter.

 

I.G.

 

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!