Get Adobe Flash player

Fara cursuri de fomare profesionala pentru somerii buzoieni, in ianuarie 2014

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca va incepe noul an fara sa-i sprijine prea mult pe buzoienii care isi cauta un loc de munca. Mai exact, in prima luna a anului 2014, AJOFM nu va organiza niciun curs de formare profesionala pentru somerii din Buzau. Asta, in timp ce in alte judete ale tarii, sute de persoane vor

beneficia de aceste cursuri. De altfel, Agentia Nazionala pentru Ocuparea Fortei de Munca prognozeaza derularea, in luna ianuarie 2014, a 119 programe de formare profesionala pentru un numar de 2.508 persoane, care beneficiaza, conform legii, de servicii de formare profesionala gratuite, organizate de agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca. Luna aceasta, 54 de buzoieni au avut ocazia sa urmeze cursuri de formare profesionala prin Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca. Astfel, au fost organizate trei cursuri. 20 de persoane au urmat cursuri de contabil, 20 s-au instruit in meseria de inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca, iar alti 10 au invatat ce trebuie sa faca pentru a deveni operator introducere, validare si prelucrare date.

 

A.P.

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!