Get Adobe Flash player

Politistii buzoieni, la datorie in minivacanta de Revelion

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

In perioada 30 decembrie 2013 – 5 ianuarie 2014, politisti din cadrul structurilor de ordine publica, politie rutiera, investigatii criminale, investigarea fraudelor, arme, explozivi si substante periculoase, precum si Serviciului pentru Actiuni Speciale

vor fi angrenati zilnic in actiuni de prevenire si combatere a faptelor antisociale, in special a celor ce s-ar putea comite in perimetrul stradal. Politistii au in atentie zonele aglomerate (piete, centre comerciale) si zona localurilor unde vor fi organizate petrecerile de Revelion. La aceste misiuni vor participa atat politisti in uniforma, cat si politisti „in civil”, acestia din urma avand ca principala indatorire depistarea persoanelor „tentate” sa fure din buzunarele sau gentile buzoienilor care vor asista la spectacolele de Revelion. Si politistii rutieri vor fi la datorie, activitatile desfasurate vizand combaterea principalelor abateri generatoare de accidente grave de circulatie si scoaterea din trafic a soferilor tentati sa se urce la volan dupa ce consuma bauturi alcoolice. Pentru noaptea de Revelion, Inspectoratul de Politie Judetean Buzau a avizat executarea a 9 jocuri de artificii, pe raza municipiilor Buzau si Rm. Sarat, oraselor Nehoiu si Patarlagele si a comunelor Grebanu, Viperesti si Cislau. Politistii reamintesc buzoienilor ca in noaptea dintre ani pot detine si folosi numai articole pirotehnice din categoria I, cu exceptia petardelor si a pocnitorilor. Pana la data de 30 decembrie a.c., 14 societati comerciale au fost autorizate sa comercializeze articole pirotehnice in diferite puncte de lucru de pe raza judetului Buzau. De asemenea, politistii reamintesc buzoienilor sa nu uite de masurile de prevedere pentru a nu avea „surprize” la intoarcerea din minivacanta de Revelion. In aceasta perioada, raufacatorii pot profita de buna credinta a cetatenilor si, deghizati in colindatori, pot fura din locuintele ale caror usi le sunt deschise sau din locuintele pe care le gasesc descuiate. In locurile aglomerate, hotilor le este suficient chiar si un moment de neatentie pentru a actiona. Tocmai de aceea, politistii recomanda buzoienilor sa aiba grija de bani, de genti si sacose. Foarte multi buzoieni isi petrec minivacanta de Revelion in alte localitati si tocmai de aceea politistii le reamintesc sa nu lase in usa bilete care sa le dezvaluie absenta. Sa stabileasca, impreuna cu vecinii, un sistem de supraveghere a locuintei atunci cand lipsesc de acasa, in mod special in noaptea de Revelion !

Politistii buzoieni va ureaza ca in anul ce se apropie,  sa vi se implineasca toate dorintele, sa fiti sanatosi si fericiti!

 

LA MULTI ANI!

 

Ecaterina Stroescu

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!