Get Adobe Flash player

Vezi cate zile libere vor avea bugetarii buzoieni in 2014

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Potrivit reglementarilor din noul Cod al Muncii, buzoieii care sunt platiti de la buget vor avea in acest an 12 zile libere, cele mai multe in timpul saptamanii. Astfel sunt prevazute 12 zile libere acordate cu ocazia sarbatorilor legale, respectiv cate doua zile pentru Anul Nou, Paste, Rusalii si Craciun

si cate o zi pentru Ziua Internationala a Muncii, Adormirea Maicii Domnului, Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei. Primele zile libere din 2014 sunt 1 si 2 ianuarie (miercuri si joi), urmate de cele acordate de Paste, respectiv 20 si 21 aprilie (duminica si luni). Anul acesta, 1 mai (Ziua Internationala a Muncii), va fi intr-o zi de joi, de aceea este posibil ca si ziua de vineri sa fie libera, dupa modelulele din 2013. Bugetarii buzoieni vor "pierde" una dintre zilele libere, pentru ca Sfantul Andrei, sarbatorit in 30 noiembrie, va fi intr-o zi de duminica. Ziua Nationla si Craciunul din acest an pica tocmai bine, deoarece, impreuna, vor aduce 3 zile libere: luni, joi si vineri (1 decembrie, 25 si 26). Concluzia: 9 dintre cele 12 zile libere legale din 2014, stabilite pentru sarbatori publice sau religioase, sunt in timpul saptamanii, celelalte 3 zile fiind zile de weekend.

 

I.G.

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!