Get Adobe Flash player

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Sambata, incepand cu ora 11.00, handbalistele de la HM Buzau vor primi replica formatiei ACS SC.181 Bucuresti, intr-o partida gazduita de Sala Sporturilor ôRomeo Iamandiö din municipiul Buzau. Intalnirea dintre echipele situate pe pozitiile doi, respectiv trei, si care conteaza pentru etapa a IX-a a ligii secunde, are o miza uriasa, promovarea ! Elevele lui Romeo Ilie

sunt constiente ca le asteapta un meci extrem de dificil, dar cu o victorie sambata, in fata bucurestencelor, sansele de a termina campionatul pe prima pozitie, ar creste considerabil. Iar aportul publicului buzoian, bun cunoscator al handbalului, cu siguranta ar putea fi unul decisiv in obtinerea victoriei, astfel incat spectatorii sunt asteptati in numar cat mai mare la aceasta intalnire, dar nu numai. De altfel, batalia pentru accederea in Liga Nationala se da la acest moment in trei. Alaturi de HM Buzau si ACS Sc. 181 Bucuresti, o alta echipa care are drept obiectiv promovarea, este actualul lider, Unirea Slobozia, care sambata va evolua acasa in compania echipei Activ Plopeni. Reamintim ca, in runda precedenta, HM Buzau a invins la Bucuresti pe Spartac, scor 31-27, in timp ce ACS Sc. 181 Bucuresti a castigat, scor 30-27, partida cu Stiinta Bucuresti. Iata si clasamentul cu primele trei clasate inainte de etapa a IX : 1. Unirea Slobozia 22 pct, 2. HM Buzau 21 pct, 3. ACS Sc. 181 Bucuresti 20 pct.

 

C.P.

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!