Get Adobe Flash player

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Prima etapa a returului ligii secunde, programeaza pentru Gloria, sambata, de la ora 15.00, un meci de care pe care, o partida extrem de importanta in compania principalei rivale pentru un loc de play-off. Buzoienii sunt hotarati sa treaca peste esecul din tur (2-1 pentru Farul Constanta n.r.) si sa obtina un rezultat pozitiv la malul Marii Negre.

Gazdele vor evolua fara doi jucatori de baza, suspendati, dar intalnirea se anunta oricum, una de mare lupta, iar miza celor trei puncte care cu siguranta vor conta la finalul sezonului, precum si dorinta elevilor lui Viorel Ion de a se revansa pentru infrangerea nemeritata, spunem noi, din tur, sunt tot atatea argumente pentru un adevarat spectacol fotbalistic. In clasament, Farul Constanta si Gloria Buzau se afla la egalitate, 15 pct,  inainte de prima etapa a returului, ocupand locurile 7, respectiv 6. In alta ordine de idei, tot sambata, de la ora 11.00, se mai disputa urmatoarele meciuri : CSM Unirea Slobozia CF Braila, FC Clinceni SC Bacau, CSMS Iasi Unirea Tarlungeni.

 

C.P.

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!