Get Adobe Flash player

Evaluare utilizator: / 2
Cel mai slabCel mai bun 

Victorie uriasa pentru elevele lui Romeo Ilie, in confruntarea cu singura echipa neinvinsa la ora meciului. Bucurestencele, o trupa puternica cu aspiratii la Divizia Nationala, au sosit la Buzau hotarate sa castige cele trei puncte, care le-ar fi propulsat catre promovare, iar pentru acest lucru au prestat un joc extrem de dur.

Spre lauda lor, gazdele nu s-au lasat intimidate si, excelent conduse de catre Anca Lipan, la inaltime ca de obicei, au trecut la conducerea jocului inca din primele minute, 8-3 min. 12, 12-5 min. 17, 16-10 min. 24., pentru ca la pauza, dupa ce oaspetele revin in joc, tabela sa indice un ecart de trei goluri in favoarea fetelor de la HM Buzau. Repriza secunda incepe sub semnul unui echilibru evident si cu acelasi joc extrem de dur al oaspetelor, murdar chiar pe alocuri, HM Buzau se desprinde la doua goluri in mai multe randuri, dar bucurestencele revin la 25-25 in min. 49. Urmeaza o tresarire de orgoliu a fetelor noastre, care reusesc din nou o diferenta de doua goluri, 27-25 min. 50 si si 28-26 min. 52. Finalul este unul nerecomandat cardiacilor, oaspetele reusesc egalarea in min. 56, 28-28, dar finalul partidei este gestionat excelent de trupa buzoiana care mai inscrie de doua ori si se impune pe merit, scor final HM Buzau ACS Sc. 181 Bucuresti 30-28, iar promovarea in prima liga se vede mai mult ca niciodata. Lotul HM Buzau : Boronschi, Bujoiu, Lupu-portari, Lipan 13 g, Bratu, Ciolpan, Tabarcea 3g, Craciun 4g, Udrea, Drugau, Baciu, Duta 2g, Rachiteanu, Grigore 4g, Stoica, Radu 4g. Antrenor, Romeo Ilie, presedinte Stefan Milos. Etapa viitoare, HM Buzau va evolua impotriva formatiei Dunarea Giurgiu, partida ce se va disputa la Bucuresti in data de 23 noiembrie.

 

C.P.

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!