Get Adobe Flash player

Evaluare utilizator: / 3
Cel mai slabCel mai bun 

Meci mare si victorie pretioasa reusita de baietii lui Viorel Ion, chiar pe terenul principalei contra-candidate la un loc de play-off. Dornici de revansa dupa esecul din tur, buzoienii au reusit o victorie la scor, in fata unei echipe constantene eclipsata de baietii lui “Vioara”. Partida nu a inceput prea grozav pentru “gloriosi”, gazdele reusind sa deschida scorul relativ repede,

dupa ce Bolat a reluat cu capul balonul in plasa, in min. 12. Gloria nu cedeaza, iar insistenta in atac este rasplatita de golul lui Verdes, care a trimis plasat pe langa portarul gazda, pentru 1-1 in min. 18. Nu trec decat sapte minute, iar Farul obtine o lovitura de la 11 m, in urma unui fault in careul buzoian. Este randul lui Stoicescu sa se remarce, iar mingea sutata de catre Florea este parata de catre bravul portar buzoian. Scapata cu bine dupa aceasta faza, buzoienii se arunca in atac, simtind ca este o paine buna de mancat, iar Verdes trimite imparabil cu capul sub bara, in min. 36 pentru 1-2. Constantenii raman fara busola din acest moment, iar la ultima faza a primului mitan, Danita modifica si el tabela, tot cu o lovitura de cap, iar la pauza se intra cu un neverosimil 1-3. Partea a doua a intalnirii se disputa cam dupa aceleasi coordonate, cu elevii lui Viorel Ion la timona, in timp ce gazdele ataca firav poarta lui Stoicescu, iar ocaziile mari tot Gloria le rateaza. Puscasu isi trece si el numele pe lista marcatorilor, balon reluat cu capul in min. 50, iar la 1-4, meciul era jucat definitiv. Buzoienii reusesc o posesie buna, iar marinarii au o ultima rabufnire de orgoliu cand, in final de joc, trimit un balon in bara, dar zarurile erau de mult aruncate. Asadar, trei puncte de aur pentru trupa lui “Vioara” care de la meci la meci isi arata stofa de antrenor, iar “gloriosii” sunt in grafic pentru un loc de play-off.  Componenta celor doua echipe :

Farul Constanta : Neagu, Bajan, Buzea, Ivanovici, Mansur, Ravoiu, Cretu, Florea, Coconasu, Igirosanu, Bolat. Rezerve : Curca, Nastase, Nitescu, Coteanu, Tothazan, Butoi, Tarek. Antrenor Ion Rauta

Gloria Buzau : Stoicescu, Airinei, Danita, Barsanel, Dumitru, Marcu, Mihaescu, Dragut, Puscasu, G. Ion, Verdes. Rezerve : Gherasim, Cucu, Vlaicu, F. Alexandru, Burlacu, Voicu, Zeciu. Antrenor Viorel Ion.

 

Catalin Paduraru

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!