Get Adobe Flash player

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Sambata 23 noiembrie, incepand cu orele 17.00, Gloria Buzau va sustine un nou examen important dar si dificil in acelasi timp, in compania echipei Rapid Bucuresti. Partida conteaza pentru etapa a doua a returului si se va disputa pe stadionul din Crang. Pe cai mari dupa superba victorie de la Constanta,

unde Marcu a dat recital si Verdes s-a distrat cu apararea gazdelor,  buzoienii sunt decisi sa faca o noua partida de exceptie si sa isi adjudece toate cele trei puncte puse in joc, desi vor intalni una dintre cele mai puternice trupe ale campionatului. Rapid ocupa locul patru in clasamentul seriei I, cu 22 de puncte. Batalia pentru primele sase locuri nu este nici pe departe incheiata, iar orice punct cucerit intr-o serie extrem de echilibrata, este cu atat mai pretios. ôFeroviariiö cu siguranta nu au uitat de remiza din tur de pe stadionul Giulesti (1-1 n.r.) si isi vor vinde pielea cat mai scump in fata ôgloriosilorö. Buzoienii se bazeaza pe sprijinul publicului spectator, care cu siguranta va umple in numar mare arena. Un eventual succes al Gloriei va consolida pozitia a sasea, cu 18 puncte, ocupata momentan de baietii lui Viorel Ion, victorie ce este vizata de altfel si de giulesteni, care au sansa de a urca in clasament.      

I.G.                            

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!