Get Adobe Flash player

Evaluare utilizator: / 3
Cel mai slabCel mai bun 

Cu motoarele turate la maxim dupa pretioasa victorie obtinuta la Giurgiu, 30-23 cu echipa locala Dunarea, elevele lui Romeo Ilie sunt hotarate sa bifeze un nou succes, de data aceasta pe teren propriu. Intalnirea cu Stiinta Bacau conteaza pentru etapa a XI-a, ultima a turului, si se va disputa marti, incepand cu ora 16.00, in Sala Sporturilor ôRomeo Iamandiö.

Etapa precedenta, Stiinta Bacau a incheiat la egalitate, 27-27, intalnirea de pe teren propriu in compania formatiei C.S. Stiinta Bucuresti. Cu gandul la promovare, buzoiencele pornesc clar favorite in disputa cu moldovencele, desi acestea formeaza o trupa artagoasa, iar locul sase ocupat in clasamentul seriei vorbeste de la sine despre forta ôStiinteiö. In mod sigur, aportul publicului va conta enorm si, cu siguranta, fanii buzoieni isi vor conduce favoritele spre o noua victorie. Tot in aceasta ultima etapa a turului, ambele contra-candidate ale HM Buzau in lupta pentru Liga I, vor evolua in deplasare. Astfel, ACS Sc. 181 Bucuresti va evolua la Piatra Neamt, in timp ce CSM Unirea Slobozia se va deplasa la Bucuresti petru intalnirea cu C.S. Stiinta.

 

C.P.

 

 

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!