Get Adobe Flash player

Dacia Buzau, turatie maxima la Bucuresti

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Voleibalistii de la Dacia Buzau au terminat victoriosi partida sustinuta la Bucuresti in fata formatiei Stiinta. Partida s-a disputat la finalul saptamanii precedente si a contat pentru etapa a VIII-a din cadrul Diviziei A2 Est. Elevii antrenorului Marian Boldisteanu au trecut cu bine peste esecul din runda precedenta de pe teren propriu in fata Tricolorului din Ploiesti

si au reusit o victorie importanta care mentine echipa buzoiana in lupta pentru primele patru pozitii ale clasamentului. Scorul pe seturi Stiinta Dacia Buzau 1-3 (21-25, 25-23, 8-25, 16-25) a fost unul clar si reflecta diferenta de valoare dintre cele doua formatii.  Lotul folosit de tehnicianul buzoian Marian Boldisteanu in partida de la Bucuresti: Oprea, Homoc, Margineanu, Grigore, Cheaga, Tirila, Tirlea, Frincu, Tiboaca, Dorojan. Runda urmatoare, programeaza pentru buzoieni un nou meci acasa, in fata echipei C.S. Rapid Bucuresti. Partida conteaza pentru etapa cu numarul IX si va avea loc in data de 30 noiembrie.

 

C.P.

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!