Get Adobe Flash player

Handbal Municipal Buzau, spectacol in ultima etapa a turului

Evaluare utilizator: / 3
Cel mai slabCel mai bun 

Regal handbalistic oferit de elevele lui Romeo Ilie marti dupa amiaza, in fata formatiei Stiinta Bacau. Partida, ultima a turului de campionat, a insemnat un simplu galop de sanatate pentru buzoience care s-au impus cu un categoric 38-27(19-14). Sub privirile primarului Constantin Boscodeala si ale prefectului Gabriel Balta, dar si in uralele publicului spectator

din Sala Sporturilor Romeo Iamandi, mai putin numeros de aceasta data, dar mereu la inaltime, Handbal Municipal a reusit sa impuna ritmul partidei inca din start.  Scorul a fost deschis rapid de formatia oaspete, 0-1 min.1, acesta fiind de altfel si singurul moment in care Stiinta Bacau a fost in avantaj pe tabela de marcaj. Gazdele replica imediat, Duta si Lipan  sunt adevarate guri de tun, iar scorul devine 5-2(min.4) in favoarea buzoiencelor care mentin in continuare un tempo sustinut, 11-7 min. 15, 14-9 min. 20 si 17-11 min. 25. La pauza se intra cu un linistitor 19-14, iar lucrurile erau deja rezolvate. Repriza secunda este dominata la fel de categoric de formatia gazda care marcheaza din toate pozitiile prin Tabarcea, Craciun, Baciu, Grigore sau Radu. Oaspetele sunt incapabile de o replica mai consistenta, iar scorul capata proportii 24-15 min. 37, 30-16 min. 45, 32-17 min. 48 ! Este momentul in care Romeo Ilie simte ca victoria nu poate fi pusa in pericol de catre bacauance si ruleaza tot lotul avut la dispozitie, dand prilejul oaspetelor sa reduca din handicap. Stiinta se apropie la  24-36 min 55 si 27-37 min. 58, dar soarta partidei era de mult decisa iar scorul final 38-27 in favoarea Handbal Municipal Buzau nu lasa loc de prea multe comentarii si astfel cursa pentru promovare continua. Mai trebuie specificat ca, urmatoarele partide programate in aceasta etapa se vor desfasura sambata. Lotul Handbal Muncipal Buzau : Boronschi, Bujoiu, Lupu-portari, Lipan 11 g, Bratu, Ciolpan 1g, Tabarcea 3g, Craciun 6g, Udrea, Drugau, Baciu 4g, Duta 5g, Rachiteanu, Grigore 4g, Stoica , Radu 4g. Antrenor Romeo Ilie, presedinte Stefan Milos. Vom reveni cu mai multe amanunte.

C.P.

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!