Get Adobe Flash player

CSM Buzau, nominalizari pentru Top 10 sportivi

Evaluare utilizator: / 2
Cel mai slabCel mai bun 

Ca si la precedentele editii, Clubul Sportiv Municipal Buzau este cotat cu sanse mari ca la final de an, sa ofere numele celui mai titrat sportiv. Asta deoarece, in mod sigur, mai multe ônumeö din TOP 10 performeri ai CSM Buzau, unul dintre cluburile fanion ale judetului nostru, se vor regasi in clasamentul pentru cei mai buni sportivi buzoieni pentru 2013.

Cu siguranta una dintre sectiile cele mai productive pe parcursul acestui an este cea de box. Constantin Voicilas, tehnicianul buzoian, s-a remarcat din nou prin performantele notabile ale elevelor sale, iar selectionarea in lotul national a mai multor sportive confirma acest lucru. Nume ca Angela Iordache, Mariana Raducan, Gabriela Dinica sau Gabriela Draghiciu pot figura in mod cert intre cei mai buni performeri nu doar ai CSM Buzau, dar si in TOP 10 sportivi buzoieni. Mai trebuie amintite si Denisa Banica, ori Alina Eftimescu, si ele cu sanse bune de a ocupa un loc fruntas in acest clasament. O alta sectie cu performante deosebite in acest an, este cea de lupte. Ionut Moise, cel mai valoros luptator buzoian si multiplu medaliat pe plan extern, Emil Cioata sau Cerasela Poenaru, se vor numara in mod cert si la finele acestui an printre cei mai valorosi sportivi ai judetului, alaturi de Cosmin Tarcoci, Auras Musca ori Marius Stroe, de asemenea cu rezultate deosebite pe parcursul acestui sezon. Vom reveni cu nominalizarile pentru cei mai buni sportivi ai CSM Buzau si la alte ramuri sportive.

 

C.P.

 

reclama ta1

ADRESA NOULUI SITE(din 2014):

Momentul Zilei

 

LA MULTI ANI BUZOIENI, ORIUNDE V-ATI AFLA!

La cumpana dintre ani, atunci cand dorintele zboara neingradite catre Cer, redactia NEWS BUZAU ureaza tuturor buzoienilor, oriunde s-ar afla, numai bine, sanatate si maxima fericire. Sa fiti voi insiva mereu! Un an mai bun!